Informatiebeveiliging

Gegevens zijn de basis van uw onderneming en uw succes. De beveiliging van uw financiële, research- en persoonsgegevens is daarom van vitaal belang. Goede informatiebeveiliging is gebaseerd op normen zoals ISO-27001 en NEN 7510. TERCENUM AG kan u bijstaan bij de implementatie van doeltreffende informatiebeveiligingsmaatregelen en helpt u op weg naar een certificering.

Information Security Management System (ISMS)

Onze consultants ontwikkelen voor u een ISMS-systeem dat aangepast is aan uw individuele wensen en eisen.  Dit is de enige manier om een bij uw organisatie passend beveiligingsniveau te garanderen dat op lange termijn succes garandeert. Onze consultants werken in overeenstemming met internationaal erkende standaards voor ISMS-systemen zoals bijvoorbeeld ISO 27001.

Taken van de Information Security Officer

Met onze specialisten op het gebied van informatiebeveiliging is TERCENUM AG optimaal in staat om u als volgt bij te staan: Wij adviseren u met betrekking tot informatiebeveiliging Wij analyseren uw bestaande beveiligingsmaatregelen en leggen samen met u een informatiebeveiligingsconcept vast dat aan alle eisen voldoet Wij helpen u bij de implementatie van een ISMS-systeem We helpen u bij de implementatie van een incident management systeem.

Audits en certificering volgens ISO 27001

U wilt dat uw klanten vertrouwen hebben in uw informatiebeveiliging. Met een ISO 27001 certificering kunt u aantonen dat informatiebeveiliging de hoogste prioriteit heeft in uw organisatie. Onze consultants kunnen de nodige audits uitvoeren en u helpen bij de voorbereiding van de certificering. Onze diensten: Wij leveren een Information Security Officer Wij ontwikkelen strategieën voor informatiebeveiliging Wij helpen u bij de implementatie van een ISMS-systeem Wij helpen u bij het onderhouden en updaten van uw ISMS-systeem Wij voeren de nodige audits uit Wij bereiden u voor op een ISO 27001 certificering U kunt altijd contact met ons opnemen onder +49 (0)30 983 2175-0 of via ons contactformulier. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze dienstverlening met betrekking tot informatiebeveiliging.

Onze lidmaatschappen

Die Tercenum AG arbeitet mit bitkom zusammen
Die Tercenum AG ist Mitglied beim BvD e.V.
Die Tercenum AG ist Partner der CAST - Competence Center for Applied Security Technology
Die Tercenum AG ist Mitglied bei der GDD, der Gesellschaft für Datenschutz und Datensicherheit
Die Tercenum AG ist Kooperationspartner im vdiv