INFORMATIEVEILIGHEID

Informatie is de sleutel tot succes voor uw bedrijf. Bescherm uw financiële gegevens, onderzoeksgegevens en klantgegevens door effectief veiligheidsbeheer.

TERCENUM AG ondersteunt u bij de omzetting van effectieve veiligheidsmaatregelen en begeleidt u op weg naar de certificering.

Information Security Management System (ISMS)

Onze adviseurs ontwikkelen een individueel informatieveiligheidsbeheersysteem voor u, dat probleemloos in uw ondernemingsprocessen geïntegreerd kan worden. Alleen op deze manier kan een uitgebreide informatieveiligheid bereikt worden, die gericht is op de betreffende klanteisen en op lange termijn een bijdrage levert aan het zakelijke succes.

Bij de planning en omzetting van de noodzakelijke technische en organisatorische maatregelen werken onze adviseurs volgens de internationaal erkende normen m.b.t. Information Security Management System (ISMS) alsmede de aanbevelingen van het Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik (BSI).

Audits en certificering

Als bedrijf wilt u het vertrouwen van uw klanten m.b.t. uw diensten versterken. De certificering conform IT-basisbescherming en de normenreeks ISO 27001 laat uw partners en klanten zien, dat veiligheid hoog in het vaandel staat bij uw bedrijf. Onze adviseurs bereiden naar wens een audit voor en begeleiden u stap voor stap naar de certificering.

Overzicht van de diensten

  • Aanstelling van een opgeleide informatieveiligheidsfunctionaris
  • Opzet van bedrijfsinterne strategieën m.b.t. informatieveiligheid
  • Invoering van een informatieveiligheidsbeheersysteem (ISMS).
  • Advies m.b.t. behoud, onderhoud en update van uw ISMS
  • Uitvoering van veiligheidsaudits
  • Voorbereiding op en begeleiding naar de certificering conform ISO 27001 en IT-basisbescherming

Zorg voor een uitgebreide informatiebescherming binnen uw bedrijf.
Vraag hier uw individuele adviesofferte aan.