Gegevensbeveiliging Consulting

Gegevensbeveiliging in uw organisatie is een complex onderwerp dat beheerst wordt door internationale en nationale wet- en regelgeving, en die wetten en regels hangen dan ook nog eens af van uw branche.  Natuurlijk speelt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) daarbij een grote rol, maar ook bijvoorbeeld de Telecommunicatiewet of de Wet Geneeskundige Behandelovereenkomst kunnen van toepassing zijn.  Om u te helpen het overzicht te behouden bieden wij onze consulting diensten aan.  Hier kunt u een kort overzicht vinden van onze dienstverlening; voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Wat houdt Gegevensbeveiliging in?

De verwerking van persoonsgegevens is gereguleerd in verschillende wetten, en daarom is het van belang om deze verwerkingen binnen uw organisatie goed te structureren.  Hierbij kunnen wij helpen: samen met u leggen wij richtlijnen, statements, interne en externe overeenkomsten en afspraken en andere noodzakelijke documenten vast.  Bovendien kunnen wij de volgende diensten aanbieden: Auditing van uw bestaande verwerkingsprocessen Training voor uw medewerkers Controleren van uw bestaande beveiligingsmaatregelen Controleren van compliance met relevante wet- en regelgeving, inclusief uw websites Wij leveren maatwerk: onze aanpak is aangepast aan uw specifieke behoeftes

Hoe gaat dit in zijn werk?

Onze dienstverlening verloopt als volgt: Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, nemen wij contact op. Tijdens dit eerste gesprek leggen we uw specifieke vragen en problemen vast. Vervolgens krijgt u van ons een offerte gemaakt op maat voor uw vragen en problemen. Zodra u onze offerte aanvaard heeft, gaan wij aan de slag. We hebben ook een tool waarmee u een eerste indruk kunt krijgen van de huidige stand van zaken met betrekking tot uw gegevensbeveiliging.

Onze vestigingen

Bij de uitvoering van onze dienstverlening werken wij nauw met u samen; waar nodig ook in uw eigen faciliteiten.  Onze experts zijn gevestigd in Berlijn, Stuttgart, Wiesbaden, Hamburg en Eindhoven.  Daarmee zijn wij optimaal in staat om klanten in een groot gebied bij te staan inclusief Nederland, Duitsland en andere landen.

Onze lidmaatschappen

Die Tercenum AG arbeitet mit bitkom zusammen
Die Tercenum AG ist Mitglied beim BvD e.V.
Die Tercenum AG ist Partner der CAST - Competence Center for Applied Security Technology
Die Tercenum AG ist Mitglied bei der GDD, der Gesellschaft für Datenschutz und Datensicherheit
Die Tercenum AG ist Kooperationspartner im vdiv