Tercenum Directie

Sebastian Harrand (* 1970) is mede-oprichter van TERCENUM AG. De opgeleide nieuwstechnicus was voorheen werkzaam in leidinggevende posities van verschillende grote bedrijven in de IT-branche en de farmaceutische industrie, o.a. als IT-projectmanager en als hoofd IT. In 2009 richtte hij het adviesbedrijf Harrand Consulting GmbH op.
Hij houdt zich sinds 2005 actief bezig met de onderwerpen privacybescherming en informatieveiligheid. Hij is een gecertificeerde Functionaris voor de Gegevensbescherming (IHK), privacyauditor (TÜV) en ISMS-auditor (TÜViT). Bovendien is hij lead auditor voor een certificeringsbedrijf.

Lars-Holger Krause ist Vorstand der Tercenum AG

Lars-Holger Krause (*1972) is mede-oprichter van TERCENUM AG. De bedrijfseconoom maakte zijn studie aan de Technische Universiteit Berlijn met de specialisaties marketing en industriële informatietechniek af. Vervolgens was hij actief in de verkoop voor zakelijke klanten van bekende telecommunicatiebedrijven. Hij is een gecertificeerde Functionaris voor de Gegevensbescherming volgens het Ulmer model (udis) en ISMS-auditor (TÜViT). Als bedrijfsadviseur en externe Functionaris voor de Gegevensbescherming begeleidt hij bedrijven uit de meest uiteenlopende branches, o.a. in de  industrie, handel en geneeskunde.

Matthias Walliser ist Vorstand der Tercenum AG

Matthias Walliser (*1965) is mede-oprichter van TERCENUM AG. Na zijn opleiding tot dipl.-ing. machinebouw werkte hij in de middenstand van een internationaal opererend bedrijf, als laatste als procuratiehouder in directionele functie. In 2003 richtte hij zijn adviesbedrijf voor privacybescherming en informatiebeveiliging op. Hij is een gecertificeerde Functionaris voor de Gegevensbeschermingvolgens het Ulmer model (udis).